Начальник Південного регіонального управління Держприкордонслужби полковник Сергій Мул зустрівся з Головою Місії EUBAM генералом Славоміром Піхором

НАЗАД
25 листопада 2019 16:44

Сьогодні в Одесі в штаб-квартирі EUBAM відбулася зустріч начальника Південного регіонального управління Держприкордонслужби України полковника Сергія Мула з Головою Місії EUBAM генералом Славоміром Піхором.

Під час ознайомчої зустрічі Сергій Мул та Славомір Піхор обговорили низку питань щодо спільної роботи на ділянці Південного регіонального управління, зокрема що стосуються аспектів спільного контролю на українсько-молдовській ділянці державного кордону, ходу реалізації  проекту з удосконалення інтегрованого управління кордонами. Також було приділено увагу необхідності розвитку інфраструктури в пунктах пропуску, в тому числі й місцевих, з урахуванням європейського досвіду.

Славомір Піхор привітав нового очільника Південного регіонального управління Держприкордонслужби полковника Сергія Мула та побажав йому всіляких успіхів, натхнення в професійній діяльності та позитивних досягнень на новому терені.

Наприкінці зустрічі обидва керівника висловили надію на подальшу  плідну співпрацю між Місією ЕС та Південним регіональним управлінням ДПСУ.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси